Verf van l'Authentique

Oldnew styling is dé verfwinkel van Vlaardingen en sterdealer van verfleverancier l’Authentique, wat betekent dat wij een verfmengmachine hebben in onze verfwinkel in Vlaardingen. Wij kunnen elke gewenste kleur op maat voor je mengen. Of je nu op zoek bent naar matte muurverf, meubellak, kalkverf, krijtverf of betonlook verf: bij ons ben je aan het juiste adres!

Matte muurverf en meubellak 

Ben je toe aan een nieuw kleurtje op de muur? De matte muurverf van l’Authentique wordt op maat voor je gemengd op basis van natuurlijke pigmenten. De matte muurverf is verkrijgbaar in een breed assortiment aan kleuren. Of je nu wil gaan voor een vrolijk kleurtje of een zachte tint: wij kunnen de verf voor je mengen. Alle kleuren zijn tevens verkrijgbaar in een krijtverf. Met deze soort verf zorg je voor een doffe en matte look, wat een stoer effect geeft! 

Heb je nog mooie meubels staan maar zijn deze toe aan een opknapbeurt? Alle kleuren van l’Authentique zijn ook verkrijgbaar in een meubellak. Met een meubellak er overheen zijn ze weer als nieuw! Als je liever niet zelf aan de slag gaat kunnen wij oude meubels voor je restylen. 

Marrakech walls en betonlook verf

Voor wie iets unieks wil zijn Marrakech walls en betonlook verf een uitkomst. Bij deze technieken is er een structuur te zien in de verf op de muur. De structuur is grover bij betonlook verf dan bij Marrakech walls. Betonlook verf en kalkverf (waarmee Marrakech walls worden aangebracht) zijn beide verkrijgbaar op onze webshop en in onze winkel in Vlaardingen. Je kunt de technieken zelf aanbrengen, maar als je liever niet zelf aan de slag gaat kunnen wij dit ook voor je doen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 

© 2016 - 2022 Oldnew Styling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel