Rood, rosé en wit! Lekker om te proeven! Leuk voor als je niet kunt kiezen. Een heerlijk wijnproeverijtje voor door de brievenbus.
Balsamico azijn uit Modena is een absolute Italiaanse topper met zachte, nootachtige smaak. Balsamico smaakt heerlijk in hartige gerechten met vlees of salades.
Zeezout. Grove zeezout geoogst in Frankrijk. Een noodzakelijk ingrediënt in iedere keuken, voor zowel hartige als zoete gerechten. Afgetopt met een handige molen om het zout fijn te malen voor gebruik.
Zwarte peperbolletjes in molen. Hele peperbolletjes geoogst in Brazilië. Een noodzakelijk ingrediënt in iedere keuken. Afgetopt met een handig molentje om de peper fijn te malen voor gebruik.
4-seizoenen peperbolletjes in molen. Een melange van vier verschillende soorten pepers geoogst in Brazilië. Afgetopt met een handig molentje om de peper fijn te malen voor over uw gerechten.
Cocktail augurken in zuur. Heerlijke bite-size augurkjes met authentieke scherpe smaak, lekker voor bij de borrel of op een sandwich.
Basilicum-kaastapenade: een heerlijke delicatesse voor op een toastje of een broodje. Op basis van een authentiek Italiaans mengsel van cashewnoten en basilicum. Deze versie is verrijkt met heerlijke Parmezaanse kaas, knoflook,…
Tomatentapenade: een heerlijke delicatesse voor op een toastje of een broodje. Dat wordt smeren!
Tapenade met ambachtelijke oude kaas. Een mix van de Italiaanse en Nederlandse keuken. Deze lekkere tomatentapenade is verrijkt met ambachtelijk oud Hollandse kaas. De mix van zout en zoet geeft deze tapenade een krachtige en…
Dat wordt een gezellige avond! Wijntje erbij, borrelnootje erbij.. Wie verras jij met een leuke en origineel borrelpakket? Mét bruschetta tapenade... ;-)
Dat wordt een gezellige avond! Wijntje erbij, borrelnootje erbij.. Wie verras jij met een leuke en origineel borrelpakket? Mét deze opschepper erbij! ;-)
Ambachtelijk gebakken naturel chips. Deze heerlijk knapperige chips zijn gemaakt van de beste aardappelen en gebakken in zonnebloemolie zonder onnodige toevoegingen. Een simpele maar altijd geliefde toevoeging aan de borrel.