Kalkverf: Marrakech walls

Kalkverf: het is gemaakt van water en kalk en volledig natuurlijk. Door de combinatie van deze materialen geeft kalkverf een stoer en mat effect op de muur. Kalkverf kan worden aangebracht in elke ruimte in huis, waaronder ook de vochtige ruimtes zoals de badkamer. Kalkverf wordt ook gebruikt voor de populaire verftechniek Marrakech walls. 

Marrakech walls

Marrakech walls is een verftechniek die wordt aangebracht met kalkverf. De techniek is geïnspireerd op, zoals de naam al zegt, marokkaans stucwerk met tadelakt. Door gebruik van kalkverf in combinatie met een speciale verftechniek wordt een soortgelijk effect nagebootst, waardoor je elke ruimte in huis een unieke look geeft. Op Marrakech walls is een lichte structuur te zien, waardoor deze techniek vaak wordt verward met betonlook. Marrakech walls hebben echter een subtielere structuur dan betonlook. 

Marrakech walls zelf aanbrengen

Oldnew styling is sterdealer van verfleverancier l’Authentique, wat betekent dat wij kalkverf in elke gewenste kleur voor je op maat kunnen mengen in onze winkel. De kalkverf van l'Authentique is geschikt om zelf aan te brengen op de muur. Wil je Marrakech walls creëren met kalkverf? Bij aankoop van kalkverf ontvang je van ons een stappenplan waarin we exact uitleggen hoe je dit het best kunt aanpakken. Marrakech walls worden aangebracht met behulp van een grove kwast en spatel met ronde hoeken. 

Marrakech walls laten aanbrengen

Ga je liever niet zelf aan de slag met Marrakech walls? Dan kun je ervoor kiezen om het door ons te laten aanbrengen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten aanbrengen van Marrakech walls? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Kalkverf kopen voor marrakech walls

Kalkverf is online verkrijgbaar in onze webshop. Je kunt kalkverf hier bestellen in alle kleuren van het kleurenpallet van l’Authentique. Wil je deze kleuren in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Vlaardingen. Hier vind je voorbeelden van alle kleuren waarin kalkverf beschikbaar is. In onze winkel hebben we een verfmengmachine waardoor we elke kleur direct voor je op maat kunnen mengen in de gewenste hoeveelheid. Wil je vrijblijvend advies over kalkverf en Marrakech walls? Kom dan langs in onze winkel of neem telefonisch contact met ons op. 

 

© 2016 - 2024 Oldnew Styling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel