In onze winkel vindt je een bar vol met zijden bloemen in allemaal verschillende kleuren en soorten. Hiermee kunnen de mooiste boeketten gecreëerd worden. Uiteraard kunnen de bloemen ook los gekocht worden.

Samen met de klant wordt het boeket samengesteld, hierbij houden we rekening met grootte, budget, wensen, etc. Heb je thuis al een vaas of pot staan die je graag opgemaakt wilt hebben? We zouden het dan fijn vinden als je die meeneemt, zodat we de het boeket gelijk op maat kunnen maken. Ook is het mogelijk om je huidige boeket mee naar de winkel te nemen voor een opfrisbeurt. Denk hierbij aan het veranderen van seizoens gebonden bloemen en/of  wanneer je toe bent aan verandering.

Boeketten inspiratie nodig? Neem een kijkje op onze Instagram! Daar vind je namelijk een highlight genaamd 'BOEKETTEN' gevuld met allemaal verschillende zijden bloemen boeketten.

Neem even contact op met onze winkel, zodat je zeker weet dat je die dag terecht kan voor je boeket. Wil je meer informatie over onze zijden bloemen en hoe wij tewerk gaan? Stel je vragen gerust!

© 2016 - 2024 Oldnew Styling | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel